Nieuwsoverzicht

 • Denk mee over het zoekwoordenonderzoek

  Wist je dat uit onderzoek blijkt dat tachtig procent van alle online content door niemand gezien wordt. Niemand! Dat betekent dat je van de tien artikelen die je maakt, je er acht net zo goed niet kunt maken. Dat is echt zonde van je inspanning, energie en geld. Om je op weg te helpen laten we een zoekwoordenonderzoek uitvoeren naar 3 thema’s die voor iedere gemeente relevant zijn.

 • Bestuursleden gezocht

  Ter versterking van het bestuur zoeken we een of meerdere bestuursleden die zich in willen zetten voor de continuiteit van de vereniging. 

 • Online Flexconnect over de WEP: Wet Elektronische Publicaties

  Denise Jans vertelt in deze online Flexconnect wat je moet weten over de Wet Elektronische Publicaties (WEP)

 • Online media toegankelijk maken

  De wet- en regelgeving rondom toegankelijkheid van websites van overheden heeft directe consequenties voor online media. Zeker het gebruik van video's op de website vraagt extra aandacht op het gebied van bedienbaarheid, begrijpelijkheid, waarneembaarheid en robuustheid. Opengemeenten en Scribit.pro lieten tijdens de online Flexconnect op 19 januari zien op welke manier aan deze eisen voldaan kan worden op een manier waarbij de gebruiker zelf regie houdt.

 • Zo pak je een multisite aan.

  Gemeente Tilburg is de strijd aan gegaan met de wildgroei aan websites. Vanuit een multisite wordt het online landschap steeds meer beheersbaar..

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten

CONTACT

Bel voor vragen over de vereniging met Inge Lucas, telefoon 0318 538 475, of een van onze ambassadeurs. U kunt ook een bericht achterlaten via het formulier.