Nieuwsoverzicht

Grafiek - 52% open source cms bij gemeenten

Open source CMS'en bij gemeenten

Open source wordt steeds vaker gebruikt. Sinds april 2020 is er beleid dat stelt dat de broncode van overheidssoftware open source moet zijn, tenzij er gegronde redenen zijn hiervan af te wijken.

 

Lees meer

VNG Werkbezoek Breda - kennisdeling, netwerken en samenwerking

VNG en VNG Realisatie organiseren in samenwerking met VVSG en Gemeente Breda een werkbezoek voor gemeenten die met slimme en innovatieve oplossingen bezig zijn.

Lees meer

TYPO3gem Discord communicatieplatform

We hebben voor de communicatie met leden en leveranciers een Discord instantie ingericht, zodat we iets in de groep kunnen gooien en bespreken.

Lees meer
Neon sign with the text "This must be the place"

Bestuursleden gezocht

Ter versterking van het bestuur zoeken we een of meerdere bestuursleden die zich in willen zetten voor de continuiteit van de vereniging. ...

Lees meer

Opzet zoekwoordenonderzoek

Wist je dat uit onderzoek blijkt dat tachtig procent van alle online content door niemand gezien wordt. Niemand! Dat betekent dat je van de 10 artikelen die je maakt, je er 8 net zo goed niet kunt maken. Dat is echt zonde van je inspanning, energie en geld. Om je op weg te helpen laten we een zoekwoordenonderzoek uitvoeren naar 3 thema’s die voor iedere gemeente relevant zijn.

Lees meer