Nieuwsoverzicht

Inge Lucas ontvangt bloemen

Dinsdag 23 november 2021 werd Micheline Tasseron tijdens de Algemene ledenvergadering van TYPO3gem benoemd als voorzitter van de vereniging. Daarmee neemt Micheline het stokje over van Inge Lucas.

Wist je dat uit onderzoek blijkt dat tachtig procent van alle online content door niemand gezien wordt. Niemand! Dat betekent dat je van de 10 artikelen die je maakt, je er 8 net zo goed niet kunt maken. Dat is echt zonde van je inspanning, energie en geld. Om je op weg te helpen laten we een zoekwoordenonderzoek uitvoeren naar 3 thema’s die voor iedere gemeente relevant zijn.

Ter versterking van het bestuur zoeken we een of meerdere bestuursleden die zich in willen zetten voor de continuiteit van de vereniging.

Tijdens de online Flexconnect op 9 juni 2021 nam Denise Jans-Wassink van Daadkracht de deelnemers mee in de WEP. 'Dit moet je weten over de Wet Elektronische Publicaties'.

Toegankelijkheid van de gemeentelijke website is, met het oog op de Wet Toegankelijkheid, een actueel onderwerp. Na meerdere keren gesproken te hebben over de reikwijdte van deze wetgeving en over het inbedden van de toegankelijkheidsverklaring in de organisatie stond de online Werkgroep WAT op donderdag 8 oktober in het teken van de toegankelijkheidsverklaring zelf. Uit eerdere ervaringen bleek…

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin