• Google is blind en toegankelijkheid niet sexy

    De Werkgroep WAT van donderdag 14 februari bij Gemeente Gooisemeren stond in het teken van 'toegankelijkheid'. Webmanager Mieke Bos zette uiteen hoe de gemeente Gooisemeren, die zichzelf koploper toegankelijkheid mag noemen, werkt aan het toegankelijk maken van de publieke en bestuurlijke digitale omgeving.

  • DNS Alert: Pas verouderde software aan!

    De ontwikkelaars van DNS-resolver software hebben 1 februari 2019 uitgeroepen tot DNS Flag Day. Het stoppen van de ondersteuning is bedoeld om partijen die met verouderde software werken maatregelen te laten nemen.

  • Inge Lucas nieuwe voorzitter TYPO3Gem

    “Hoe het tien jaar geleden begon? Met te weinig geld!” Zo openden Inge Lucas en Jos Kruis het jubileumcongres ‘Samen ontwikkelen en delen’ donderdag 19 april in Antropia in Driebergen. Tijdens het congres, en de ALV daaraan voorafgaand, stonden leden van TYPO3Gem stil bij tien jaar digitale ontwikkelingen en connecties binnen gemeenten door middel van TYPO3Gem. Piet Woudt: “Dat is de kracht van ons collectief, we kunnen slagkracht vergroten en ook op digitaal vlak steeds beter het belang van inwoners vertegenwoordigen”.

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten

CONTACT

Bel voor vragen over de vereniging met Micheline Tasseron, telefoon 0341 411 197, of met één van onze ambassadeurs.

U kunt ook een bericht achterlaten via het formulier.