• Terugblik Nationaal congres Digitale toegankelijkheid

  In mei vond het Nationaal Congres Digitale Toegankelijkheid plaats. Vereniging Typo3gem was erbij en blikt terug met wat highlights.

 • T3Batman over versie 9 en 10 van TYPO3

  Als je in de wereld van TYPO3 software ontwikkeling bekend staat als T3Batman, dan toont dat op zijn minst passie voor je vak en moet je wel wat te vertellen hebben over TYPO3. En dat bleek tijdens het voorjaarscongres van TYPO3gem ook zo te zijn.

 • Janita Top: "Toegankelijkheid is geen ‘nice-to-have’!"

  Janita Top van Firm Ground is front-enddeveloper en expert digitale toegankelijkheid. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, namelijk op basis van de websites van enkele aanwezige gemeenten tijdens het voorjaarscongres van TYPO3gem, liet Janita ons beleven hoe het is om met een beperking de weg te vinden op een website.

 • Jasper Ludolph: "Succesvolle participatie door effectieve eenvoud"

  Voor iedere gemeente is participatie een blijvend actueel thema. Burgers informeren, consulteren en co-creëren komt bij elk onderwerp om de hoek kijken. De manier waarop verschil nogal per gemeente.

 • Iris Stubbendiek bestuurslid TYPO3gem

  Het bestuur van Vereniging TYPO3gem is tijdens de ALV van 16 april 2019 uitgebreid met Iris Stubbendiek als algemeen bestuurslid.

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten

CONTACT

Bel voor vragen over de vereniging met Micheline Tasseron, telefoon 0341 411 197, of met één van onze ambassadeurs.

U kunt ook een bericht achterlaten via het formulier.