Werkgroepen

De werkgroepen van de vereniging TYPO3gem worden structureel door het jaar heen en op locatie bij een van de leden georganiseerd.

Werkgroep WAT

Uitgangspunt is de huidige functionaliteit van TYPO3. Deze biedt voldoende om de bestaande behoeften van de gemeenten in te vullen. Gemeenten hebben wel in toenemende mate behoefte aan specifieke functies op hun website om invulling te geven aan e-dienstverlening en e-Overheid. Functies die we alleen globaal kunnen inschatten en waarvan we weten dat ze er moeten komen. We trekken gezamenlijk op met TYPO3 als bindende factor.

De werkgroep WAT is het platform om deze ontwikkelingen te bespreken en (eventueel) samen op te pakken. N.a.v. de Werkgroep WAT kunnen er meer specifieke Flexconnect groepen ontstaan die eens of meerdere keren rond een specifiek thema samenkomen.

Vergaderingen

De vergaderingen vinden zoveel mogelijk plaats in het midden van Nederland en het liefst in een gemeentehuis. Dit om voor iedereen de reistijd te beperken en eens een kijkje binnen een collega gemeente te hebben.

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten

CONTACT

Bel voor vragen over de vereniging met Inge Lucas, telefoon 0318 538 475, of een van onze ambassadeurs. U kunt ook een bericht achterlaten via het formulier.