Werkgroepen

De werkgroepen van de vereniging TYPO3gem worden structureel door het jaar heen en op locatie bij een van de leden georganiseerd.

Werkgroep WAT

Uitgangspunt is de huidige functionaliteit van TYPO3. Deze biedt voldoende om de bestaande behoeften van de gemeenten in te vullen. Gemeenten hebben wel in toenemende mate behoefte aan specifieke functies op hun website om invulling te geven aan e-dienstverlening en e-Overheid. Functies die we alleen globaal kunnen inschatten en waarvan we weten dat ze er moeten komen. We trekken gezamenlijk op met TYPO3 als bindende factor.

De werkgroep WAT is het platform om deze ontwikkelingen te bespreken en (eventueel) samen op te pakken.

Vergaderingen

De vergaderingen vinden zoveel mogelijk plaats in het midden van Nederland en het liefst in een gemeentehuis. Dit om voor iedereen de reistijd te beperken en de kosten van een vergaderlocatie te drukken.

• 20 februari
  • 19 april: ALV en congres
  • 8 juni
  • 14 september