Flexconnect, kennisdelen en verbinden

Idee├źn uitwisselen, samen ontwikkelen en kennis delen. Dat is het uitgangspunt van de Flexconnect groepen.

Als vereniging voor professionals die werken met TYPO3 willen we faciliteren in het delen van kennis en het verbinden van leden bij de ontwikkeling van TYPO3 gerelateerde zaken.

Voorbeelden waarin samengewerkt wordt:

• Extensies ontwikkelen en delen
  • Vertalen van wetgeving naar dienstverlening

Vanuit leden en sponsors

Leden en sponsors van TYPO3gem kunnen hun idee voor een Flexconnect groep delen waarna verbinding wordt gezocht met geïnteresseerden. De activiteiten die binnen de groepen plaatsvinden worden gedeeld en gepromoot binnen het netwerk van professionals. Daarnaast ondersteunt de vereniging bij het organiseren van de activiteiten.

Bekijk de geplande Flexconnect groepen in onze agenda. Of meld jouw Flexconnect idee aan via het formulier.

Flexconnect bijeenkomst organiseren? Laat het ons weten:

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten