Flexconnect, kennisdelen en verbinden

Weten wat er gedaan wordt, welke idee├źn er leven en wie welke uitdagingen aan wil gaan met anderen. Dat is het uitgangspunt van de Flexconnect groepen. Als vereniging voor professionals die werken met TYPO3 willen we namelijk faciliteren in het delen van kennis en het verbinden van leden bij de ontwikkeling van TYPO3 gerelateerde zaken.

Voorbeelden waarin samengewerkt wordt:

• Extensies ontwikkelen en delen
  • Vertalen van wetgeving naar dienstverlening

Vanuit de leden

Leden van TYPO3gem kunnen hun idee voor een Flexconnect groep delen waarna verbinding wordt gezocht met geïnteresseerden. De activiteiten die binnen de groepen plaatsvinden worden gedeeld en gepromoot binnen het netwerk van professionals. Daarnaast ondersteunt de vereniging bij het organiseren van de activiteiten.

Flexconnect bijeenkomst organiseren? Laat het ons weten:

Vereniging TYPO3gem verbindt 125 professionals uit de volgende gemeenten