Flexconnect, kennisdelen en verbinden. Nu ook als webinar!

'Samen bepalen we onze agenda'

Idee├źn uitwisselen, samen ontwikkelen en kennis delen. Dat is het uitgangspunt van de Flexconnect groepen. Met jou organiseren we deze groepen online in de vorm van een webinar, of fysiek als bijeenkomst zodra dat weer mogelijk is.

Als vereniging voor professionals die werken met TYPO3 willen we faciliteren in het delen van kennis en het verbinden van leden bij de ontwikkeling van TYPO3 gerelateerde zaken.

Voorbeelden waarin samengewerkt wordt:

• Extensies ontwikkelen en delen
  • Vertalen van wetgeving naar dienstverlening

Vanuit leden en sponsors

Leden en sponsors van TYPO3gem kunnen hun idee voor een Flexconnect groep delen waarna verbinding wordt gezocht met geïnteresseerden. De activiteiten die binnen de groepen plaatsvinden worden gedeeld en gepromoot binnen het netwerk van professionals. Daarnaast ondersteunt de vereniging bij het organiseren van de activiteiten.

Bekijk de geplande Flexconnect groepen in onze agenda. Of meld jouw Flexconnect idee aan via het formulier.

Samen organiseren? Laat het ons weten:

Deel jouw kennis en ervaring!

Om de volgende Flexconnect webinars in te vullen zijn we op zoek naar web-professionals die een relevant onderwerp willen uitdiepen.

Op welk gebied heb jij ervaring die je kunt en wilt delen met anderen? Laat het ons weten via het formulier op deze pagina.

Eerdere webinars

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten