Stephan de Prouw (Katwijk)

Stephan de Prouw werkt als Online klantcontactspecialist voor de gemeente Katwijk en is sinds januari 2019 ambassadeur van de vereniging.

Stephan: "Ik houd me met van alles rondom de functionaliteit van onze website, e-formulieren en andere digitale kanalen. Mijn focus ligt daarbij op het optimaliseren van de klantbeleving, zowel online als offline. Denk daarbij aan klantreizen, toegankelijkheid, UX. Verder ondersteun ik onze contentspecialisten op technisch en functioneel gebied. Mijn kennis en ervaring ligt met name op online dienstverlening bij gemeenten, TYPO3, de Toolkit E-formulieren, toegankelijkheid (WCAG), open source en intergemeentelijke samenwerking. 

Binnen Katwijk hebben we in 2018 onze eerste toptakensite gelanceerd, en we zijn nu bezig met de ontwikkeling van een website waarop de inwoners op verschillende manieren kunnen meedenken, meedoen, bijdragen en samenwerken - in ons jargon: participeren - over uiteenlopende onderwerpen.

Elkaar kennen en vinden om effectief met elkaar op te trekken

Voor Vereniging TYPO3gem vind ik het belangrijk om elkaar te kennen en te kunnen vinden bij onderwerpen waarbij het effectief is om met elkaar op te trekken. In het uitwisselen van kennis, nieuwtjes en idee├źn zit de grote meerwaarde van de vereniging. Uitvinders van wielen hebben we al genoeg!

De grote uitdaging van TYPO3gem voor de komende tijd is relevant te blijven, voor zowel nieuwe als oude leden. We richten ons al lang niet meer alleen op het CMS TYPO3, maar op de uitdagingen die iedereen op zich af ziet komen. Informatiebeveiliging, privacy, toegankelijkheid, laaggeletterdheid, bekendmakingen of (online) participatie zijn daar voorbeelden van. Een belangrijk onderdeel daarvan is volgens mij het borgen of vindbaar maken van de kennis die in de vereniging zit."

Neem contact op met Stephan:
E-mail: s.deprouw@katwijk.nl 
Telefoon: 071-406 59 60.

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten

CONTACT

Bel voor vragen over de vereniging met Inge Lucas, telefoon 0318 538 475, of een van onze ambassadeurs. U kunt ook een bericht achterlaten via het formulier.