Robert van Galen (Heemskerk)

Robert van Galen is Communicatieadviseur/Webmaster bij de gemeente Heemskerk en is sinds januari 2019 ambassadeur van de vereniging.

Robert: "Mijn werk bestaat uit het beheer van de website en het uitbreiden van de mogelijkheden voor digitale dienstverlening van de gemeente. In mijn werk combineer ik mijn achtergrond in communicatie met procesverbetering (LEAN) en vertaal dit naar technische oplossingen. Daarin begeef ik me op het snijvlak van applicatiebeheer zonder volledig in de techniek thuis te zijn.

Geïnteresseerden zijn welkom om bij mij aan te kloppen voor informatie

Kennis delen en samenwerken zijn voor mij de belangrijkste waarden van Vereniging TYPO3gem. Als ambassadeur wil ik daaraan mijn steentje bijdragen. Geïnteresseerden zijn welkom om bij mij aan te kloppen voor informatie over TYPO3 en de vereniging. Samen nieuwe ontwikkelingen uitdenken of oppakken? Laat het me weten!"

Neem contact op met Robert:
webmaster@heemskerk.nl

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten