Kim Brugman (Oegstgeest)

Kim Brugman is Webco├Ârdinator bij Gemeente Oegstgeest en is sinds januari 2019 ambassadeur van de vereniging.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Van het updaten van onze website tot deelname binnen projectgroepen en het ontwikkeling van visie en beleid rondom digitale dienstverlening. Ik houd me ook veel bezig met analyse, het meten en verbeteren dan digimedia.

Vereniging TYPO3gem biedt een mooi platform voor het uitwisselen van ervaringen. Dat kan over toepassingen gaan, extensies, maar ook over de service van leveranciers en het vergelijken van offertes.

Ik wil me inzetten om de vereniging als 'levend' platform waar voor de professionals in dit vakgebied veel te halen en waarde toe te voegen is.

Neem contact op met Kim:
brugman@oegstgeest.nl