We vertellen je graag meer.

Met bijna 125 TYPO3 profesionals biedt de vereniging een groot netwerk waarin kennis en ontwikkelingen worden gedeeld.

Ambassadeurs: Altijd dichtbij...

Het werk binnen de vereniging wordt grotendeels gedaan door mensen die dagelijks hun werk verrichten in en rond digitale dienstverlening van een gemeente. Dit werk wordt ondersteund door ambassadeurs van de vereniging. Zij treden samen met de medewerkers van de vereniging naar buiten om gezicht te geven aan TYPO3gem. Dankzij de ambassadeurs zijn we door het hele land aanwezig en zo voor iedere gemeente dichtbij.

Ambassadeurs zijn enthousiast betrokken bij de digitale dienstverlening van een gemeente en staan open om vragen te beantwoorden over TYPO3 als oplossing voor CMS en over de vereniging. Ook vertegenwoordigen onze ambassadeurs de vereniging op congressen en hebben zij oog voor actualiteit en mogelijkheden en houdt hierover contact met het bestuur.

Op deze pagina vind je binnenkort meer informatie over de ambassadeurs.

Vereniging TYPO3gem verbindt 125 professionals uit de volgende gemeenten