Algemene ledenvergadering en congres 2 november

Op 2 november organiseren we bij Stichting Beeld en Geluid in Hilversum de najaars-ALV en aansluitend het najaarscongres. 

Op donderdag 2 november 2017 organiseert Typo3Gem haar Algemene ledenvergadering met aansluitend een verdiepend congres waar ook niet-leden van harte welkom zijn. Ontmoet Typo3 gemeenten en ontdek de meerwaarde van samen ontwikkelen en delen van Open Source software.

9.30 - 12.00 uur: Algemene ledenvergadering

12.00 - 15.30 uur: Najaarscongres

  • Lunch
  • Maarten Vrolijk (KING) over de Digitale Agenda 2020. Gemeenten maken deel uit van een sterk veranderende samenleving, waarin de steeds verdere digitalisering van de informatievoorziening een van de belangrijkste ontwikkelingen is. De Digitale Agenda 2020 (DA2020) ondersteunt, ontzorgt en versterkt gemeenten daarbij aan de hand van een zestal doelstellingen.
  • ‘Samen organiseren’, onderdeel van Digitale Agenda 2020. Gemeenten organiseren steeds meer samen. Zo maken ze effectief gebruik van dezelfde collectieve voorzieningen en infrastructuur, van elkaar leren en elkaar versterken. Gezamenlijk organiseren maakt standaardisatie mogelijk, met maatwerk waar nodig.
  • Presentaties gemeente Barneveld en Nieuwegein over het ontwikkelproces rond hun nieuwe website. De projectleiders nemen je in samenwerking met hun leveranciers mee in hun aanpak, vraagstukken en oplossingen voor digitale dienstverlening van de gemeente.
  • Informatiemarkt. Maak kennis met leveranciers en hun ideeën. 

Locatie: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (Media parkboulevard 1, Hilversum). 

Meld je aan bij Inge Lucas via inge.lucas@veenendaal.nl.