Werkgroep WAT, 'De toegankelijkheidsverklaring in beeld'

Datum: uur - uur

Op donderdag 1 oktober organiseren we voor professionals uit ons netwerk de Werkgroep WAT rondom de Toegankelijkheidsverklaring. We organiseren deze bijeenkomst fysiek met de mogelijkheid om op afstand deel te nemen. Tijdens de bijeenkomst houden we rekening met de richtlijnen die op dat moment gelden voor bijeenkomsten.

Naast het ontmoeten en het uitwisselen van actuele ontwikkelingen, staat de Toegankelijkheidsverklaring centraal. Het document, dat hoort bij de toegankelijkheidseisen die per september 2020 gelden voor applicaties van (semi)overheid in Europa, roept op bepaalde punten vragen op in het gebruik. We nemen de verklaring door waarbij ervaringen worden uitgewisseld en inzichten gedeeld.

Tijdens de ontmoeting is er ruimte om eigen ontwikkelingen te delen of een agendapunt aan te dragen. Dat kan op het moment zelf of als opmerking bij je aanmelding.

Datum: donderdag 1 oktober 2020
Tijd: 10.00 - 12.00 (+ lunchmogelijkheid)
Locatie: Gemeente Veenendaal, Raadhuisplein 1, 3901 GA Veenendaal

 

Meld je aan:

Ik meld me aan voor:

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten

CONTACT

Bel voor vragen over de vereniging met Inge Lucas, telefoon 0318 538 475, of een van onze ambassadeurs. U kunt ook een bericht achterlaten via het formulier.