Online Flexconnect: 'Grip op de Multisite'

Datum: uur - uur

Een gemeente met slechts één website… Die gemeente hebben we nog niet ontdekt. De meeste gemeenten beheren meerdere websites en zullen met al die websites dus ook moeten voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Een enorme uitdaging. 

Datum: donderdag 10 december 2020
Tijd: 10.00 - 11.00
Vorm: Webinar

Steven van Breepoel neemt je samen met Emile Blume (Proud Nerds) en Michiel Duijsings (Digital Insights Platform) tijdens deze online Flexconnect mee in de aanpak van wildgroei in websites van de gemeente Tilburg. Op naar één beheersbare multisite.

Gemeente Tilburg zit volop in het traject om de wildgroei aan websites in kaart te brengen en in lijn te krijgen met alle geldende wet- en regelgeving. Met Digital Insights Platform is het landschap in beeld gebracht en is meteen inzichtelijk hoe het ervoor staat qua wet- en regelgeving.

Naast een stuk governance wordt stilgestaan bij een mogelijke oplossing zoals die in Tilburg ontwikkeld is in samenwerking met Proud Nerds: TYPO3 opensource CMS inzetten als multi-site-CMS. Daarmee is het mogelijk om goedkoper, sneller en volgens geldende wet- en regelgeving websites neer te zetten binnen 1 TYPO3-installatie.

We verklappen alvast: de techniek is het eenvoudige gedeelte, governance de echte uitdaging!

 

Meld je aan:

Ik meld me aan voor:

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten

CONTACT

Bel voor vragen over de vereniging met Inge Lucas, telefoon 0318 538 475, of een van onze ambassadeurs. U kunt ook een bericht achterlaten via het formulier.