ALV en congres najaar 2019

Datum: uur - uur

Nieuwe technologie en klantgericht communiceren

Op donderdag 14 november 2019 organiseert Vereniging TYPO3gem haar Algemene ledenvergadering met aansluitend een vakinhoudelijk congres. Ontmoet collega professionals uit het netwerk en neem ook gerust een collega of geïnteresseerde mee naar het congres.

Locatie: Dierenpark Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort)

Programma

ALV:

10.00 uur: Inloop
10.30 - 12.00 uur: Besloten vergadering voor leden

Congres:

12.00 - 13.00 uur: Lunch met kennismarkt leveranciers
13.00 - 13.05 uur: Welkom
13.05 - 14.00 uur: Inspiratiesessie 'Klantgericht communiceren' door Tom Kottink
14.00 - 14.45 uur en van 14.45 - 15:30 uur: Sessiecarrousel met Sander Nijsingh (Siteimprove) en Ben van Kruistum (OpenGemeenten).
15:30 - 16:30 uur Napraten en kennismarkt leveranciers

 

SESSIE 1: Online klantgericht communiceren

Tom Kottink van het bureau Loo van Eck communicatie is trainer in het 'Samen leren communiceren op topniveau'. Hij neemt je tijdens zijn inspiratiepresentatie mee in het klantgericht communiceren online. Naast zijn aandacht voor effectief schrijven voor online staan we ook stil bij de kansen en valkuilen rond chatten. Reken tijdens de bijdrage van Tom op een interactieve presentatie met praktische handvatten.

SESSIE 2: Meten + Analyseren = Voorbereid ontwikkelen

Hoe kun je je site doorontwikkelen, zonder te weten wat er speelt of waar je aan moet beginnen? Sander Nijsingh, Customer Success Manager bij Siteimprove Benelux, neemt je aan de hand van voorbeelden mee in hoe gemeenten kunnen meten en analyseren wat er op hun website gebeurt en die informatie vervolgens gebruiken om hun website te verbeteren. Dat kan voorafgaand aan de lancering van een nieuwe site, direct na lancering of als je site al lang online is.

SESSIE 3: Online KCC inrichten en integreren

Ben van Kruistum van OpenGemeenten zal een en ander komen vertellen over DASH, hun Klant Contact Centrum en Intranet webapplicatie. Op basis van een modulair dashboard (gevoed door data van verschillende externe bronnen) kunnen processen ingericht worden voor de organisatie. Van telefoonregistratie en terugbelverzoeken tot een in-line browser met toegevoegde KCC informatie of bijvoorbeeld een personeelsregister met meta-data om snel de juiste collega te vinden.

 


Meld je aan (en neem een introducé mee):

Ik meld me aan voor:

  • Bekijk onze complete agenda

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten

CONTACT

Bel voor vragen over de vereniging met Inge Lucas, telefoon 0318 538 475, of een van onze ambassadeurs. U kunt ook een bericht achterlaten via het formulier.