T3Batman over versie 9 en 10 van TYPO3

Als je in de wereld van TYPO3 software ontwikkeling bekend staat als T3Batman, dan toont dat op zijn minst passie voor je vak en moet je wel wat te vertellen hebben over TYPO3. En dat bleek ook zo te zijn.

T3Batman, de alias van Patrick Broens van Opengemeenten, toonde op een animerende manier de wijzigingen van TYPO3 versie 9. Van de aangepaste ‘Save-button’ tot de wijzigingen op het gebied van checkboxes, modellen en de paginaboom. Met de SEO en social media tabs biedt deze versie bovendien eenvoudiger een integratie van een en ander, wat bijdraagt aan o.a. vindbaarheid. Met de wijzigingen benadrukt Patrick dat TYPO3 een van de meest serieuze software blijft voor de ontwikkeling van complexere websites. Ondertussen is de ontwikkeling van versie 10 al in volle gang. Deze versie zal zich met name richten op stabiliteit, standaardisatie en API mogelijkheden.

Patrick Broens was spreker tijdens het TYPO3gem voorjaarscongres 2019.

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin

Vereniging TYPO3gem verbindt 131 professionals uit de volgende gemeenten

CONTACT

Bel voor vragen over de vereniging met Inge Lucas, telefoon 0318 538 475, of een van onze ambassadeurs. U kunt ook een bericht achterlaten via het formulier.