Bestuursleden gezocht

Ter versterking van het bestuur zoeken we een of meerdere bestuursleden die zich in willen zetten voor de continuiteit van de vereniging.

Inge Lucas vertrekt als voorzitter van Vereniging TYPO3gem. Door haar nieuwe functie bij Opengemeenten en daarmee het vertrek bij Gemeente Veenendaal, past de rol als voorzitter niet meer. Ter versterking van het bestuur zoeken we een of meerdere bestuursleden die zich in willen zetten voor de continuiteit van de vereniging. 

We zijn op zoek naar leden die de uitdaging van een bestuursrol op zich willen nemen. In overleg kunnen functies onderling verdeeld worden. Naast de vacante functie van voorzitter heeft het de voorkeur om het bestuur uit te breiden met 1 persoon.

Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de vereniging, bepaal je op basis van de wensen van de leden mee aan visie en houd je zicht op de uitvoering daarvan. Naast de tijd voor bijeenkomsten, zoals flexconnects, alv en werkgroepen, vraagt een bestuurstaak gemiddeld 4 tot 6 uur per maand inzet.


Interesse?

Laat het ons weten via info@typo3gem.nl


 

Volg onze ontwikkelingen

sluit aan bij onze discussie op linkedin